Tulevat tapahtumat

Uusin kuva

Female voices from the North

Laulamaan Pihlajan riveihin?

Seuraavat koelaulut 15.8.2021, klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan alla, tai katso lisätiedot täältä Elokuun 2021 koelaulut

Etsitkö itsellesi sopivaa kuoroa?

Tule mukaan Pihlajaan! Naiskuoro Pihlaja ottaa uusia nuotinlukutaitoisia laulajia riveihinsä. Kuorossa voi aloittaa hyvin syksyllä ja kuoroharrastukseen sitoudutaan aina koko vuodeksi (kahden kuukauden koeajalla).

Harjoittelemme Myllypuron kirkolla maanantaisin klo 18.30 - 20.30. Koronarajoitusten aikana harjoitukset voivat olla myös zoom-aplikaation välityksellä tai ulkona turvavälein. Lisäksi pidämme välillä viikonloppuleirejä yhteisesti sovittuina ajankohtina.

Teemme työtä tavoitteellisesti emmekä pelkää haasteita. Esimerkiksi vuonna 2016 kävimme Hollannissa konsertoimassa ja nauhoitimme & julkaisimme toisen joululevymme. Vuosina 2011 & 2019 puolestaan esiinnyimme Italian Veronassa järjestettävillä kuorofestivaaleilla, ja olemme ottaneet osaa Tampereen Sävel kuorokatselmukseen viisi kertaa vuosien varrella.

Tarkempia tietoja kuoroharrastuksen aloittamisesta ja ajankohdasta antaa:

Kuoronjohtaja Karla-Maria Toiviainen

Sähköposti: naiskuoropihlaja(at)gmail.com / karla(at)karlando.nl

Seuraa meitä somessa

This page was last updated on 25.6.2021. Photos of Pihlaja by Santtu Perkiö / Naiskuoro Pihlaja.