Tulevat tapahtumat

Uusin kuva

Female voices from the North

Tapahtumat

Alta löydät listauksen Naiskuoro Pihlajan tulevista yleisölle avoimista esiintymisistä. Maksullisiin konsertteihimme voit ostaa lippuja täältä: Naiskuoro Pihlajan lippukauppa Billettossa

Seuraavat tapahtumat

Itsenäisyypäivän juhla
Myllypuron kirkko - Neulapadontie 12, 00920 Helsinki
14:00

Itsenäisyyspäivän juhla Myllypuron kirkolla klo 14-15.30. Naiskuoro Pihlaja esiintyy.

Ilmainen Herttoniemen seurakunnan järjestämä tapahtuma.
18:00

*Tarvitset KORONAPASSIN osallistuaksesi konserttiin, suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä*

TAIVAINEN KIRKKAUS

Toivota joulu ja joulun valo tervetulleeksi Naiskuoro Pihlajan kanssa maanantaina 13. joulukuuta klo 18:00-19:00 Kulosaaren kirkossa. Konsertin ohjelmisto koos-tuu suomalaisesta ja kansainvälisestä joulumusiikista. Osan perinteisistä sävelmistä laulamme yhteislauluina yleisön kanssa.

Konsertin jälkeen glögi-tarjoilu klo 19:00-19:30 seurakuntasalissa.

Lapset (0-4 v.) aikuisen sylissä 0€

Konsertin tuotto menee Naiskuoro Pihlajan toiminnan tukemiseen. Yhteistyössä Naiskuoro Pihlajan kannatus-yhdistys ry ja Herttoniemen seurakunta.

Voit ostaa lippuja etukäteen Naiskuoro Pihlajan lippukaupasta Billettossa (linkki löytyy Tapahtumat-sivun alusta).
20:00

*Tarvitset koronapassin osallistuaksesi konserttiin, suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä*

TAIVAINEN KIRKKAUS

Toivota joulu ja joulun valo tervetulleeksi Naiskuoro Pihlajan kanssa maanantaina 13. joulukuuta klo 20:00-21:00 Kulosaaren kirkossa. Konsertin ohjelmisto koos-tuu suomalaisesta ja kansainvälisestä joulumusiikista. Osan perinteisistä sävelmistä laulamme yhteislauluina yleisön kanssa.

Ennen konserttia glögi-tarjoilu klo 19:30-20:00 seurakuntasalissa.

Lapset (0-4 v.) aikuisen sylissä 0€

Voit ostaa lippuja etukäteen Naiskuoro Pihlajan lippukaupasta Billettossa (linkki löytyy Tapahtumat sivun alusta).

Joulukuu 2021

Itsenäisyypäivän juhla
Myllypuron kirkko - Neulapadontie 12, 00920 Helsinki
14:00

Ilmainen Herttoniemen seurakunnan järjestämä tapahtuma.
18:00

TAIVAINEN KIRKKAUS

Konsertin jälkeen glögi-tarjoilu klo 19:00-19:30 seurakuntasalissa.

20:00

TAIVAINEN KIRKKAUS

Ennen konserttia glögi-tarjoilu klo 19:30-20:00 seurakuntasalissa.

Seuraa meitä somessa

This page was last updated on 25.6.2021. Photos of Pihlaja by Santtu Perkiö / Naiskuoro Pihlaja.